1 oktober 2020

DoulaGraaf

Wat een bevalling...

Het speelt al langer in men hoofd dan negen maanden, maar negen maanden vol met van het denken, brainstormen, en meningen vragen aan mensen die dicht bij me staan. Maar het is er, eindelijk heb ik na een "ezel dracht" beslist om er nog meer men tanden in te bijten en dit ook duidelijker te maken naar de buitenwereld.

Ik wil het van de daken schreeuwen, en wil het met iedereen delen, ik wil het overal uithangen. Vanaf vandaag veranderen er enkele dingen, ik zal niet alleen tegen anderen men goede raad vertellen. Vanaf vandaag zal ik ook zelf aan de slag gaan met men eigen goede raad. Ik heb knopen door gehakt en ik zal men grenzen dan ook streng bewaken zodat ik niet in de valkuil belandt.

Men hoofd hoort het al, jullie denken, waar heeft ze het nu toch over... Wat is ze nu van plan, of juist niet... Wel lieverds allemaal...Ik besliste om dingen uit men taken pakket te gaan schrappen, Men lichaam heeft al een paar keer duidelijke signalen laten voelen om me duidelijk te maken dat ik echt moet gaan keuzes maken.

Vanaf nu zal ik geen Studio werk meer aan nemen, ik doe dit jaar dan ook voor de laatste maal studio kerstshoots, ik werk de al reeds geboekte studio sessies nog af en dan ga ik helemaal over naar men eigen GOESTING.

Lifestyle zal de basis worden in men reportages, reportages waar je een verhaal kan in stoppen, waar je echt de mensen hun ziel en hun karakter kan in vastleggen. Dat is wat ik wil, en dat is wat ik zal doen!

PAS OP

De momenten dat ik nog bezig zal zijn met de studio shoots zal ik dat met hart en ziel gaan doen, en zal je niet teleurgesteld worden. Maar ik moet gewoon keuzes maken.

Dan komt het eh, IK BEN EEN DOULA, en heb hier men hart en ziel in verloren, om mama's, partners en het hele gezinnen te begeleiden in de komst van een nieuw wondertje. Ik zal hiervoor men kennis en men specialiteiten gaan verruimen en verbeteren, want je bent nooit te oud om te leren of kennis bij te krijgen.

WAT IS EEN DOULA? Een Doula is de perfecte aanvulling op de begeleiding van de vroedvrouwen. Samen zorgen we voor het welzijn van jullie en jullie pasgeboren baby. Door de aanwezigheid van een Doula bij de bevalling wordt de mama ondersteund dat zij haar eigen kracht ontdekt, groeit in zelfvertrouwen en ook beter naar haar lichaam luistert, waardoor de kans op een natuurlijke bevalling verhoogt.

Dit alles zal dan allemaal gebeuren onder de nieuwe naam

DOULAGRAAF

Het klinkt zoals ik ben, een beetje gek ? Men Olifanten logo blijft want ik ben er nog steeds stapel verliefd op ?Voor mijzelf heeft men nieuwe naam meer dan 1 betekenis- Ik ben een Doula en een fotoGraaf- Ik vind Doula zijn mega Graaf (wijs)- Ik help graag zoveel mama's en partners, ik voel me niet de belangrijkste en ik ben ook niet zomaar iemand. Ik voel me eerder als een bestuurder die de koppels naar hun kleintje brengt.

Ik zal dus vanaf nu enkel nog DOULA begeleidingen doen, lifestyle reportages vastleggen en natuurlijk nog men Mums en Bubs​ lessen geven!

Voor degene die al iets hebben vastliggen geen paniek, ik laat jullie niet in de steek en zal dit nog met veel liefde doen. Er komen gewoon geen extra's meer bij.

Heel veel liefs Cynthia

menu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram