Wie is Cynthia?

Hey, ik ben Cynthia. Trotse mama van Maily & Steal en ik vind bevallen fantastisch, ja ik meen het. Ik voelde me nog nooit zo sterk als tijdens mijn eigen bevallingen: ik voelde als ik dit kan, kan ik alles! Mijn eerste geplande ziekenhuis bevalling (zwangerschapsvergiftiging) van Maily werd zeer pittig omdat alles moest opgewekt worden, maar ik heb ze gehaald. Ik heb me laten horen, ik heb bijna heel het ziekenhuis gezien. But I Did It!

Bij mijn tweede bevalling van Steal Pushte ik een prachtige baby eruit. Mijn beide bevallingen maken me zo gelukkig.

Elke vrouw verdient de mooiste bevalling, dat is mijn missie. Ik help vrouwen in de weg naar zichzelf te zodat ze hun krachten vinden om te bevallen. Dat doe ik door hen te informeren, bij te staan en hen vol vertrouwen in hun bevalling te begeleiden. Ik geef je zoveel mogelijk tools om je zwangerschap en je bevalling op een natuurlijke manier te ondersteunen. Als doula je kunt ook bij me terecht voor het huren van je bevalbad , de Elle TENS en sportlessen. Alles wat ik doe staat in het teken van jouw, het durven volgen van je gevoel en het kennen van je opties. Jouw bevalling is een gebeurtenis waar je met een positief gevoel op terug mag kijken. Deze ervaring blijft je de rest van je leven bij.

Dit is jouw moment

We verwachten tijdens onze zwangerschap vaak veel van onszelf. In werk en gezin willen we aan alles voldoen. Alles kunnen. Presteren, en toegegeven. Op het moment dat je zwanger bent, en gaat bevallen, zijn totaal andere dingen van belang.
Je bevalling is een gebeurtenis waarbij je in je grootste kracht kan staan. Je bevalling is het moment om echt te luisteren naar jezelf. En wat ben je dán sterk! Jij stuurt. Ook in het ziekenhuis. Ook als je een keizersnede hebt. Deze baby zet jij op de wereld, met alles wat je in je hebt.

Ik vertel je geen fabeltjes vertellen. Ik zal nooit beweren dat een bevalling pijnvrij is, ‘als je maar wil’. Nee, het gaat erom dat je zelf de controle blijft behouden, hoe het ook loopt. Dat het iets van jóu is. Dat je je eigen keuzes bewust kunt maken. Dat je liefdevol kan zijn voor jezelf. Bevallen is zo uniek. Je verdient alle liefde van de wereld voor wat je aan het doen bent. This is your moment. 

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen?
Ik vertel je graag meer in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Fotograferen

Ik fotografeer al men hele leven, maar ik had dus nooit durven dromen dat ik dit nu full time kon uitvoeren. Je kan bij me terecht voor verschillende unieke momenten in jullie leven vast te leggen.
Of als je gewoon even nood hebt aan qualitytime met het gezin, en dat voor altijd vast te hebben op beeld. Hoe spontaner hoe liever. Een bevalling is ook wel heel spontaan, lekker het echte leven. Laat ons zo een prachtig moment eens vastleggen op een gevoelige snaar, en dan heb je gewoon de perfecte combinatie .

Ik beloof jullie allemaal, ik doe dit met heel veel liefde en wilskracht. Ik ben soms een beetje gek (je kent het wel zo dat tikkeltje gekheid op een stokje), maar ik weet als ik iets wil, dan ga ik er ook voor. 

Als jullie nog vragen hebben, stel ze maar gerust en dan probeer ik jou zo goed mogelijk te antwoorden. 
En wie weet tot binnenkort ! 

Liefs Cynthia

7 keer Cynthia

Enorme vergeetkous
Luisterend oor
Altijd vrolijk
Geloof in men kracht en die van alle vrouwen
Volhouder
Creatief
Snurker (Bloos bloos)

Mijn alles

Scroll naar boven