Boven De Wolken

Boven De Wolken is een vzw die ouders steunt wanneer ze hun baby verliezen. Dat doen ze door hen tastbare herinneringen te geven en hen bij te staan tijdens die eerste moeilijke momenten. De professionele fotografen bij boven de wolken doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor hen en hun baby. Onze foto’s zijn een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. Foto’s van hun baby, van hun nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van hun kind. Foto’s die ze met veel trots aan iedereen kunnen laten zien, want ook sterrenouders zijn fiere ouders.

Van dit team mag ik met grote eer zeggen dat ik 1 van de fotografen ben die op pad gaat.
Ik heb lang getwijfeld maar ik ben er toch voor gegaan, de waarde van beelden is zo groot als er een verlies is. Het is onbeschrijfelijk hoe dankbaar mensen zijn. Hoeveel ze uit onze beelden halen op momenten dat ze het moeilijk hebben, op momenten dat ze keuzes moeten maken, op momenten dat ze glimlachen, op zoveel momenten halen ze kracht uit de tastbare herinneringen.

Meer info vind je op hun website
Bovendewolken.be
Liefs Cynthia

menu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram