In de media

Op 1 december 2019 maakte ik voor Vzw Kleine Held foto’s van heel wat heldjes op de NICU afdeling in het Zol Genkt. Deze werden door het belang van limburg opgepikt en in de bloemetjes gezet.
Bedankt hiervoor.

Ik kreeg op woensdag 10 maart 2020 telefoon van een journalist die enkele post had zien voorbij komen over ik als Doula. We spraken af en hadden een heel leuk en gezellig gesprek, dit moet de buitenwereld weten zij hij… Als er mama’s baat aan hebben en hieruit heel veel steun kunnen halen dan moeten ze weten dat dit bestaat.
Hij schreef een mooi stukje en plaatste dit in de krant, ik ben enorm fier op waar ik nu sta en zal blijven streven naar kwaliteit en een hoge norm in de zorg voor men koppels.

Corona het beestje dat heel België bijna stil legde, het beestje dat heel veel zelfstandige bedrijven heeft gesloopt, het beestje dat heel veel droef nieuws bracht. Doordat beestje ben ik aan de slag gegaan om van mensen enkele mooie Raamportretten te maken en deze hen te schenken, het deed zoveel deugd om de mensen te zien lachen en stralen omdat er even “iemand langskwam”. Bedankt aan iedereen die zich aanmelde.

Scroll naar boven