Lieve woorden

Wat zeggen mijn mama's en partners

Om je een indruk te geven wat mijn mama's zeggen over mij als Doula kan ik met trots zeggen dat ze hier hun meest waardevolle herinneringen hebben neergezet. Lees hieronder een aantal reviews van mijn begeleidingen.

..

...

Begin april mochten wij ons zoontje verwelkomen. Cynthia was onze back up doula. Wij hadden vooraf nog geen contact gehad met elkaar, toch voelde ik mij vanaf de eerste moment op mijn gemak bij haar. Het was zo een geruststelling dat Cynthia aanwezig was. Ze heeft ons tijdens de bevalling super goed ondersteund en begeleid. Het is enorm rustgevend te weten dat heel de tijd iemand aanwezig is alleen voor jou! Ook de foto’s zijn een prachtige herinneringen! Ik kan het iedereen aanraden

Nina Muys

Via via deze fantastische Doula leren kennen! Door omstandigheden is de vader niet in beeld en had ik nooit willen nadenken over de werkelijke bevalling. Tot een vriendin Cynthia voorstelde. Amai wat een prachtige dame! Zaterdag nacht is mijn water gebroken om 1u. Direct Cynthia gebeld. Samen naar het ziekenhuis en zij is bij me gebleven tot maandag morgen. (de baby is geboren maandag morgen om 4u34) ik had de bevalling nooit zonder Cynthia gekund! Wat een dame. Ik ben haar zo ontzettend dankbaar dat ze al die tijd bij me is gebleven.

Elke De Wulf

Wij waren zo blij met onze Doula! tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling.

Cynthia leerde ons oefeningen om de pijn te verzachten, om het soms iets dragelijker te maken en om mijn lichaam voor te bereiden op de zware inspanning.

Heel onverwachts braken mijn vliezen, even paniek in mijn hoofd maar op nog geen uurtje tijd stond Cynthia naast mij in het ziekenhuis. Ik was zo blij om haar te zien. Ze stelde me gerust en hielp me tijdens de arbeid.

Cynthia was onze steun en toeverlaat. Ze heeft ons zo goed begeleid tijdens de lange uurtjes, heeft ons bijgestuurd indien nodig. Maar liet ons ook op ons zelf met ons twee.

Cynthia heeft mij gerust gesteld, me aangemoedigd en me steunende woorden toegefluisterd. Soms is een knipoog of een lach zoveel meer waard.

We hebben ook prachtige foto’s van de bevalling door haar die ik voor geen geld van de wereld zou willen afgeven. Het was zo fijn om dit na de geboorte te bekijken, om het te herbeleven.

Ik heb afgezien maar ik heb er ook van genoten. Het is zo prachtig! Mijn partner en Cynthia hebben het compleet gemaakt door hun aanwezigheid, door hun steun, door hun helende handen, door hun lach, kortom: bedankt voor alles!!

Ik boekte haar nu al voor mijn tweede bevalling 🙂

Xandrine & Nicolas

menu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram