Zwangerschapsshoot

Melkbad fotoshoot zwangerschap - DoulaGraaf

Super fantastisch, je bent zwanger! Hoe voel je je? Hopelijk niet al te ziek, zwak of misselijk … Heb je de eerste schopjes al gevoeld? Het idee dat er een leventje in jouw buik groeit, is geweldig. Negen maanden lang kun jij je buik zien groeien. Geniet daar volop van, want voordat je het weet, heeft die buik plaatsgemaakt voor een baby! Juist omdat de tijd zo snel gaat en deze periode zo speciaal is, is het zo de moeite waard om je zwangerschapsshoot al vast te leggen!

Aan je zwangerschap zal je nog vaak terugdenken. Je herinnert je dan misschien nog wel al je kwaaltjes, maar weet je dan ook nog precies hoe jouw buik er uitzag? Hoe jij was als zwangere vrouw? Het beeld van jou met je bolle buik vervaagt al snel. Hoe mooi is het dan als je een reeks mooie zwangerschapsfoto’s hebt van jou als aanstaande mama? Zo kun je altijd even terugzien hoe goed die buik jou eigenlijk stond. Ikzelf ben er vaak jaloers op!

Een zwangerschapsshoot voor jou en je gezin

Zwangerschapsfotografie is ontzettend waardevol. Het is een blijvende herinnering aan een van de meest bijzondere periodes in jullie leven. Niet alleen voor aanstaande mama's, maar ook voor papa's, broertjes en/of zusjes. Daarom betrek ik in mijn zwangerschapfotoshoots ook altijd alle andere gezinsleden. Wat zwanger ben je immers nooit echt alleen.

Mijn werkwijze

Onderstaand leg ik jullie kort uit wat jullie kunnen verwachten van mij als zwangerschapsfotografe en van de zwangerschapsshoot zelf.

Vooraf

Foto’s van de zwangerschap kun je het beste laten maken tussen de 31 en de 35e week van je zwangerschap, allemaal een beetje afhankelijk van de grootte van je buik. Als je te lang wacht, is de buik net iets te groot én is het allemaal net wat zwaarder. Maak dus op tijd een afspraak, dan weet je zeker dat ik in de juiste week een plekje voor jullie heb!

Tijdens

We spreken af bij jullie thuis of op een buitenlocatie. Tijdens de shoot maak ik meerdere foto’s van jou en natuurlijk je dikke buik. Want dat is natuurlijk het belangrijkste bij een zwangerschapsshoot. De shoot wordt afgestemd op jouw wensen. Wil je liever niet met ontblote buik op de foto, dan doen we dat gewoon niet. Geen probleem! Het gaat erom dat jij je er goed bij voelt. De contouren van je buik zijn ook prachtig zichtbaar onder een (strak) shirtje, zeker in de laatste maanden van je zwangerschap.

Het liefst fotografeer ik jullie zo natuurlijk mogelijk, ongedwongen en ontspannen. Om variatie in het eindresultaat te krijgen zijn papa’s, broertjes en zusjes natuurlijk ook welkom! De zwangerschapsfotoshoot zal ongeveer 60 minuten duren. Uiteraard is er tijd om een keer van outfit te veranderen of even je make-up en haar bij te werken. Jij moet natuurlijk wel blijven stralen!

Heb je een specifiek idee voor een bepaalde setting of compositie? Dan bespreek ik dat graag vooraf en bekijken we samen hoe we dit beste aanpakken en wat er mogelijk is.

Na de shoot

De eerste preview kun je verwachten binnen 3 dagen na de zwangerschapshoot. Daarna zal ik met veel zorg de mooiste foto’s selecteren en nabewerken. Hier heb ik maximaal 3 weken voor nodig en dan ontvang je de complete selectie.

Wil jij een blijvende herinnering aan je mooie zwangere buik? Boek dan nu een zwangerschapsshoot!

Zwangerschap Basic

195 ,-

Een leuke reportage naar "eigen" wens


Geen tijdsdruk (max 1u30)


15 beelden in hoge resolutie


Extra beelden kunnen steeds
aangekocht worden
(€15 per extra los beeld)

Zwangerschap Gold

345 ,-

Een leuke reportage naar "eigen" wens


Geen tijdsdruk (max 1u30)


Alle beelden in hoge resolutie


Prachtig filmpje met de mooiste beelden erin verwerkt

menu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram