Newborn

Louize-DoulaGraaf-Newborn - Bracke Cynthia

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleintje(s)! Jullie kleine man of kleine meid is natuurlijk nóg mooier dan jullie hadden verwacht. Kan ook niet anders met zo’n knappe ouders toch? Alles aan zo’n newborn is puur en teder; de handjes en voetjes, dat kleine neusje en die zachte donshaartjes … Om nooit meer los te laten! Dat zal ik niet snel doen, maar wel leg ik dit moment graag voor jullie vast tijdens een new born shoot. Met deze foto’s hebben jullie een blijvende herinnering aan die eerste speciale weken na de geboorte.

Ervaren newborn fotograaf

Een pasgeboren baby laat zich nog niet vertellen wat hij of zij moet doen. Vergeet het! Het is natuurlijk echt supertof om foto’s te hebben van jullie kleintje. Als ervaren new born fotograaf weet ik precies waarop moet gelet worden tijdens een shoot. Uiteraard kunnen we niet alles sturen, maar we kunnen wel zorgen voor de meest ideale omstandigheden. Zo creëren we de perfecte setting om jullie wondertje op de gevoelige plaat vast te leggen.

Mijn werkwijze

Het is verstandig om al tijdens de zwangerschap contact op te nemen voor het
maken van een afspraak. Zo weet je zeker dat er plek is wanneer jullie kleintje er is.
Hieronder leg ik jullie alvast even kort uit wat jullie kunnen verwachten.

Vooraf

Graag spreek ik jullie dus al tijdens de zwangerschap. Van zodra jullie kindje geboren is, kunnen we de afspraak definitieve vastleggen.
Ik zend jullie alle nodige info en tips en tricks. Zo kunnen jullie je alvast wat voorbereiden op jullie fotoshoot.

Tijdens

Voor deze shoot spreken ze meestal in de ochtend af bij jullie thuis of in de studio. Thuis is gewoonweg het veiligste en meest vertrouwde plekje en de ochtend is vaak het beste moment in verband met voeding en slaapjes. Een schone pamper, een voeding en een warm badje zijn leuke momenten om de shoot met te starten. Hierna slapen de kleintjes heerlijk en hebben een tevreden snoetje. Lichte kleuren doen het altijd het beste tijdens deze shoots, denk hierbij aan lichte kleding en accessoires. Uiteraard zijn jullie altijd bij de fotoshoot aanwezig. Het is belangrijk dat jullie kindje zich geborgen voelt. Doordat we de tijd nemen voor de newborn shoot is er tussendoor tijd voor een knuffel, een beetje melk en een kusje!


Als jullie naar de studio komen vraag ik ook steeds om thuis net voor vertrek een badje te geven, melkje en een schone pamper. Met iets makkelijks aan of liefst enkel een witte body komen jullie dan mijn richting uit en dan vliegen we er direct in. Natuurlijk is het kleine wondertje de baas van deze hele shoot.

Na de shoot

Jullie ontvangen van mij zo snel mogelijk de foto’s via mijn online galerij. Ik verstuur deze binnen drie weken in hoge resolutie naar jullie toe. Willen jullie foto’s hebben voor het geboortekaartje? Laat het mij dan even vooraf weten, dan hou ik daar rekening mee!

Willen jullie een blijvende waardevolle herinnering aan hoe superklein én superknap jullie kindje toen was?
Boek dan nu een newborn shoot!

Newborn Basic

249,-

Een ontspannen reportage bij jou thuis


Geen tijdsdruk (max 4uur)


15 beelden in hoge resolutie


Extra beelden kunnen steeds
aangekocht worden
(€15 per extra los beeld)

Newborn Gold

399,-

Een ontspannen reportage bij jou thuis


Geen tijdsdruk ( max 4uur)


Alle beelden in hoge resolutie

menu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram