Kraamreportage

Gefeliciteerd met de zwangerschap van jullie kleintje(s)! Willen jullie graag kersverse foto's van net na de geboorte maar wil je toch geen geboortefotograaf bij de bevalling dan heb ik een oplossing. Een kraam reportage. Jullie kleine man of kleine meid is natuurlijk nóg mooier dan jullie hadden verwacht. Kan ook niet anders met zo’n knappe ouders toch? Alles aan zo’n mini is puur en teder; de handjes en voetjes, dat kleine neusje en die zachte donshaartjes … Dit mag nooit meer vergeten worden! Ik leg dit moment graag voor jullie vast tijdens een kraamreportage. Met deze foto’s hebben jullie een blijvende herinnering aan die eerste speciale uren na de geboorte.

Om dit nooit te vergeten

Een kraamreportage kiezen, ook wel gekend onder de naam ‘fresh-48’ . De duur van de sessie bedraagt ongeveer 1 uur. Een kraam reportage gaat meestal door in het ziekenhuis of thuis na een thuisbevalling. Dit tussen de geboorte en max 48 uren na de geboorte van je kindje. Maar wat wordt er dan allemaal vast gelegd ?

Mijn werkwijze

Het is verstandig om al tijdens de zwangerschap contact op te nemen voor het
maken van een afspraak. Zo weet ik dat er een "standby" moment in men agenda staat en weten jullie zeker dat er plek is wanneer jullie kleintje er is.
Hieronder leg ik jullie alvast even kort uit wat jullie kunnen verwachten.

Vooraf

Net zoals bij een geboortereportage neem je nog tijdens je zwangerschap contact met me op, we ontmoeten elkaar vooraf voor een kennismakingsgesprek en bespreken waarvan je graag foto’s wilt hebben tijdens je kraamsessie.

Tijdens

Van zodra jullie kindje geboren is neem je zo snel mogelijk contact met me op zodat ik jullie kraamsessie kan inplannen. Het is van belang dat je me zo snel mogelijk iets laat weten als jullie kindje geboren is zodat ik eventuele andere afspraken in mijn agenda kan verplaatsten. Afhankelijk van hoe jij je voelt en van mijn beschikbaarheid vindt een kraamsessie plaats op de dag van de geboorte van je kindje tot maximaal 48 uur later. We kunnen de volgende dingen allemaal vastleggen tijdens een sessie: een eerste ontmoetingen, een eerste badje dat je je baby geeft, mooie foto’s van het (borst)voeden van je baby, een eerste gezinsfoto’s, foto’s van baby met papa, foto’s van baby met mama en indien op voorhand afgesproken foto’s voor het geboortekaartje.

Na de shoot

Jullie ontvangen van mij zo snel mogelijk allle foto’s via mijn online galerij.
Willen jullie foto’s hebben voor het geboortekaartje?
Laat het mij dan even vooraf weten, dan hou ik daar rekening mee!

Wil jij graag mega kers verse foto's? Boek dan nu al jou kraamreportage

...

Kraamreportage

249,-

Een uitgebreide shoot in het ziekenhuis of bij je thuis (bij thuisbevalling)


Geen tijdsdruk ( max 1u30)


Alle beelden in hoge resolutie

menu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram