14 april 2020

Corona ronde dwars door Lievegem

Iedereen begint stilaan een einde aan deze periode te willen, of op zen minste een eind datum... Daarom wil ik het voor iedereen proberen het een beetje dragelijker te maken.

Vanaf morgen (woensdag 15 april 2020) wil ik in Lievegem op wandel gaan om raamfoto's te maken. Hiervoor heb ik jullie nodig!

Fotograferen is mijn passie en mijn zuurstof, nu ik als fotograaf mijn shoots moet uitstellen, mis ik het onbeschrijfelijk hard. Ik kan geen wereld wonder doen, maar wel herinneringen vastleggen aan een tijd die niemand van ons ooit nog gaat vergeten...
Ik ga nu sowieso al elke dag op wandel, maar vanaf nu neem ik mijn fototoestel mee en kan ik vensterportretten nemen: van jou, met jullie gezin, je kat of hond, of de boodschappen die worden gebracht door geliefden. Zolang het maar aan of achter het raam of de deur is en op een paar meter afstand. Daarbij wil ik me 100% houden aan de maatregelen van de overheid. Ik neem dus geen foto’s van jullie in de tuin, op de stoep, … Een beetje zoals de beren actie, alleen spot ik jullie ipv die knuffels.

Wie graag een foto wil, kan zijn adres doorgeven via prive bericht
Zie je me langskomen en heb je je niet ingeschreven, tik dan eens op het raam. De foto is gratis, de enige voorwaarde is dat ik hem mag delen op sociale media, mijn website en eventueel andere kanalen.

Ben ik jou nog niet voorbij gekomen en wil je graag een mooi beeld in deze periode ? Vul dan hieronder jou gegevens in en dan kom ik zeker langs !

menu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram