23 februari 2020

Mama - Baby Workout

Is jou kleine schat tussen de 3 maand en 1 jaar?
Kan jou baby het hoofdje al wat rechthouden?
Dan zijn deze lessen de perfecte aanvulling op de postnatale kinesitherapie!
Wij helpen jou op een veilige manier terug jouw conditie opbouwen na de bevalling, waarbij we zowel bekkenbodem-, bil-, als buikspieren trainen.

Gezellig samen met andere mama's en ieder op zijn eigen tempo

"Mama - Baby workout" wordt gegeven door mezelf en is in samenwerking met Mums en Bubs.

Deze sportlessen gaan steeds in de sporthal door, tenzij het heel mooi weer is dan gaan we lekker buiten met de kindjes. Ik zal steeds 10min voor de start van de les aanwezig zijn, heb je dan nog een vraagje dat je even apart wil vragen/bespreken dan kunnen we er dan even tijd voor nemen.
https://www.mumsenbubs.be/inschrijvingen-zomergem/

Tot binnenkort!
Liefs Cynthia

plan

Veel gestelde vragen

HOE LANG IS EEN TIENBEURTENKAART GELDIG?
Een tienbeurtenkaart is 4 maand geldig, zo heb je 6 ‘extra’ mogelijkheden om in te halen indien je een les niet kan komen. Een vijfbeurtenkaart is bijgevolg 2 maanden geldig. De geldigheid start pas vanaf je eerste workout, niet op de datum van aankoop. Natuurlijk begrijp ik ook dat het leven met een baby onvoorspelbaar kan zijn en zijn we ook hierin flexibel. Bespreek dit gerust met me.

WAT GEBEURT ER ALS IK INGESCHREVEN BEN VOOR EEN LES, MAAR TOCH NIET KAN KOMEN (SLECHTE NACHT, BABY IS ZIEK,...)?
Ik begrijp dit volkomen en je wordt bijgevolg niets aangerekend. Graag vraag ik wel zo snel mogelijk uit te schrijven zodat een andere mama jouw plaats nog kan innemen. 

WANNEER KAN IK STARTEN MET MUMS EN BUBS WORKOUTS?
Je kan starten met onze workouts vanaf 3 maanden na de bevalling. Zo is (meestal) de postnatale kiné afgerond en heeft je kindje al een goede hoofdcontrole. Indien je twijfelt of je lichaam er klaar voor is, kan je steeds eerst een individuele sessie inplannen. 

HET IS MIJN EERSTE KEER, WAT NEEM IK MEE?
Kom in comfortabele kledij zodat je vrij kan bewegen. Speelgoed, een verschoningskussen en vochtige doekjes zijn aanwezig, alsook een ruimte om borstvoeding te geven.

MIJN BABY WEENT VAAK (REFLUX / HUILBABY/ ...), KAN IK TOCH DEZE LESSEN VOLGEN?
Natuurlijk! Tijdens de workouts gaat de volledige aandacht naar je baby en dit wordt door hen als heel ontspannend ervaren. Hoe rustiger jij bent, hoe rustiger je baby zal zijn. Indien hij/zij toch zou huilen, is dit geen enkel probleem. Ik heb een extra reeks oefeningen voorzien die je kan uitvoeren om je baby te kalmeren en ondertussen ook aan je lichaam te werken. Indien nodig, kan je je steeds even afzonderen om hem/haar te troosten, verversen of voeden en nadien de les verder volgen.

KAN IK EEN MUMS EN BUBS LES ORGANISEREN BIJ MIJ THUIS / OP EEN EVENEMENT / IN MIJN BEDRIJF?
Dit kan zeker! Zowel voor een éénmalig evenement als voor een lessenreeks. Stuur ons gerust een mailtje met je specifieke vraag en wij maken voor jou een offerte op. Vermeld locatie, aantal deelnemers en data indien je deze al kent. 

menu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram